Zeeman

Bij Zeeman geloven ze in samenwerking en pleiten ze voor internationale wetgeving om de transitie naar duurzaamheid in de textielsector te versnellen.

Wolkat heeft samen met Koningin Máxima en staatssecretaris Vivianne Heijnen een bezoek gebracht aan Zeeman. Dit bezoek stond in het teken van de belangrijke stappen die Zeeman zet op het gebied van circulariteit en duurzaam ondernemen.
 
Erik-Jan Mares, CEO Zeeman: “Als textielketen met meer dan 1.300 winkels in 8 landen zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid op zowel het maatschappelijke vlak als op het gebied van duurzaamheid. Hoewel er nog een lange weg te gaan is, zijn we bij Zeeman blij met de stappen die we tot nu toe hebben gezet.” 
 
Dit jaar nog zijn een aantal van onze circulaire producten in de Zeeman textielSupers winkels te vinden. Samen hebben we gekeken hoe we grondstoffen kunnen besparen door afgedankte kleding en statiegeld tassen te gebruiken in nieuwe producten. Zo laten we een zo breed mogelijk publiek kennis maken met circulair textiel. Een belangrijke stap voor de gehele industrie! Samen met Zeeman kijken we uit naar een duurzame, circulaire toekomst. 

Wolkat maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.