Filippa K

Filippa K is het bedrijf dat sinds 1993 kledingstukken creëert op een bewuste werkwijze en koploper in de duurzame mode.

Missie

Filippa K is een bedrijf met als missie een bewustere consumptie. Ze willen ervoor zorgen dat de impact van mode op onze planeet gaat afnemen. Dit doen zij door middel van het nastreven van de 4Rs: reduceren, repareren, hergebruiken en recyclen, net als Wolkat. Alles wat zij doen past hiermee binnen het kader van de circulaire mode en is ‘designed to last’. Het resultaat van ons gezamenlijke doel is een volledig post consumer gerecyclede tas die in bijna alle winkels van Filippa K te vinden is.

Lange termijn partner

We vonden in Filippa K een perfecte partner voor de lange termijn en delen de visie van een praktische aanpak om verduurzaming in de textiel industrie te realiseren. We zijn trots dat we afgedankt textiel als grondstof hebben kunnen gebruiken voor een alledaags product wat door het team van Filippa K ‘designed to last’ is. We kijken ook heel erg uit naar het vervolg van deze samenwerking en de verdere ontwikkelingen uit te rollen om de mode industrie samen verder te verduurzamen. 

Wolkat maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.